RECEPTONTWIKKELING & FOODSTYLING

Een mooi eindresultaat, dat begint eigenlijk al bij een goed recept. Omdat er heel wat meer komt bij kijken dan mensen en voedingsbedrijven denken help ik hen daar een handje bij. Je kan bij mij terecht om recepten te ontwikkelen, stylen en te fotograferen voor website, social media maar ook print voor magazines, kookboeken enz. Hiernaast kunnen wij ook artikels schrijven en stylen voor je foodblog of magazine. Altijd boeiend!

Lees verder

HORECA CONSULTING

Ho.re.ca blijft jammer genoeg de koploper als het gaat over faillissementen en dat zal er, met bijvoorbeeld de invoering van de ‘blackbox’, de komende jaren niet beter op worden. Ho.re.ca-bedrijven merken dan ook meer en meer dat extra ondersteuning hen geen windeieren legt en dit hun zaak op korte en langere termijn de nodige omzetverhoging, en in vele gevallen zelfs extra uitstraling, bij brengt.

Lees verder

WORKSHOPS & KOOKDEMO

Ontdek de chef in jezelf!
De kookworkshops kunnen doorgaan in jouw keuken, de keuken van je vereniging of kookclub, de
keuken van je bedrijfsrestaurant, de toonzaalkeuken van je winkel.

Heb je zelf geen kooklocatie ter beschikking? In de regio Leuven kan ik je een aantal voorstellen doen. Contacteer me. Ik help je graag verder.
Ontdek het aanbod workshops hier.
Lees verder

FREELANCE CHEF

Tijdsgebrek? Onderbezetting? Of zo goed bezig dat je dringend een extra mankracht in de keuken nodig hebt? Dan komt Pure Craft voor jou in actie. Onze specialiteit is de detachering van ervaren koks in restaurants, brasserieën en traiteurs.

Lees verder
AdminOnze diensten