Receptuurontwikkeling

Hulp van A tot Z

HORECA

Als je zin hebt in een nieuwe hoop ideeën voor je aankomende (dessert)menu, laten we je ideeën en opties bespreken en verkennen. We kunnen één gerecht of een volledig menu maken. De omvang van het project is geheel aan jou. Het assortiment ingrediënten waarmee we kunnen werken begint bij echte originelen en reikt tot exclusieve items. We kunnen originaliteit ontwerpen voor elke wens en elk budget.

INDUSTRIE

Als je zin hebt in een nieuwe toevloed van ideeën voor je aankomende dessertmenu, laten we je ideeën en opties bespreken en verkennen. We kunnen één gerecht of een volledig menu maken. De omvang van het project is geheel aan jou. Het assortiment ingrediënten waarmee we kunnen werken begint bij echte originelen en reikt tot exclusieve items uit exotische locaties. We kunnen originaliteit ontwerpen voor elke wens en elk budget.

 

De kunst van het menuontwerp ligt in het weten hoe mensen over de hele wereld smaken ervaren en verrassende combinaties voor hen zoeken. Wat uw gasten gewend zijn, hangt af van hun culinaire achtergrond. Elk land is anders. Daarom zijn er oneindig veel mogelijke creaties. Het resultaat is echter altijd een verrassende oerknal.

Foodstyling

Ben jij op zoek naar een food stylist? Zoek je een professional die weet hoe eten te bereiden om er mooi uit te zien voor de foto of video? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als food stylist of culinair stylist weten we hoe we ervoor kunnen zorgen dat eten fotogeniek is. Dat is namelijk geen eenvoudige opgave en je hebt verschillende technieken nodig om een gerecht, een ingrediënt of een drankje er even smakelijk te laten uitzien als het in werkelijkheid is. Food styling op locatie of in de studio vraagt om de nodige creativiteit, ervaring, oog voor details en professioneel materiaal, of het nu gaat om het fotograferen van (alcoholische) dranken, chocolade, dessert, cocktails, vis, sauzen, broodbeleg of pure voedingsmiddelen zoals groenten en fruit, granen, olijfolie en dergelijke meer.

Een food stylist brengt je gerechten optimaal in beeld. We willen dat lezers van je kookboek of magazine meteen goesting krijgen om in de keuken te springen om je recepten uit te proberen of dat klanten naar je restaurant komen om dat ene gerecht van op je website te proeven.

De boodschap die je wilt uitdragen, moet volledig vervat zitten in het beeld dat je aan je potentiële klant voorschotelt. Hij moet zich aangesproken voelen en zijn interesse moet direct aangewakkerd worden. Het stylen van eten, maar ook van producten en sets, is dan ook iets wat moet kloppen en waarvoor je het best een professional inschakelt. Tot in de kleinste details focussen wij  ons op jouw product.

AdminReceptontwikkeling & foodstyling